Fast and Furious 4 (2009) online subtitrat

Furios şi iute 4: Piese originale(2009) 

Dom, sora lui, Mia (Brewster) şi Brian, redescoperă legăturile de familie înstrăinate acum câţiva ani, dar, soarta îi plasează încă o dată de părţile opuse ale cursei. Acum, convoiul trece peste lanţul muntos, traversează Republica Dominicană şi străbate tunelele săpate sub deşertul Mexcului; Cei doi prieteni-rivali vor apăsa la maxim pedala acceleraţiei într-o cursă pe viaţă şi pe moarte.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

DE la cursele ilegale de maşini pe străzile din Los Angeles, la manevrele de spălat banii şi aventurile periculoase în Tokyo, seria de filme întemeiate pe mania vitezei a devenit o senzaţie la nivel global, încă de la începuturile ei, acum nouă ani. Acum, în capitolul următor, cele patru personaje din filmul original se reunesc din nou, pentru prima dată în formatie completă, acasă, acolo unde a început totul.

VIZIONATI  Fast and Furious 4 (2009) online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...